Ziņas

Mazais BRSD 2020 ir sācies

Mazais BRSD 2020 ir sācies

Jānis Skuja, 06.11.2020

“Mazais BRSD” ir divu nedēļu spēļu džems, kas ir radies, iespaidojoties no martā notiekošā spēļu džema BRSD. Džemā ir iespējams iegūt publikas un žūrijas balvas, kā arī visiem balvu ieguvējiem tiks nosegtas izmaksas spēles ievietošanai kādā no populārajiem spēļu veikaliem, piemēram, Steam, Google Play, App Store u.tml.

Džema “Mazais BRSD” tēma tika atklāta 6. novembrī 19:00, tiešsaistes straumē, tās ierakstu ir iespējams noskatīties šeit, un detalizētus balsošanas rezultātus ir iespējams apskatīties šeitTēma ir: “Pēdējā stunda”.

Tas nozīmē, ka džems ir sācies, un pasākuma dalībnieki drīkst iesniegt savas spēles jau no šodienas līdz 20. novembrim. 

Organizators Jānis Skuja iesaka izveidot spēles sagatavi jau pēc iespējas ātrāk, lai pēdējā brīdī nav jāuztraucas par to, vai paspēs augšupielādēt to itch.io lapā. To var izdarīt, izveidojot sagataves projektu, saglabāt kā publiski pieejamu, un pēc tam džema lapā uzspiežot uz “Submit your project” pogas. Dialoga logā būs jāievada e-pasts, kas būs redzams tikai dalībniekam un organizatoriem, un jānospiež "Submit". Jūsu e-pasts tiks tikai un vienīgi izmantots, lai sazinātos uzvaras gadījumā par balvas iegūšanu.

Pēc spēles sagataves lapas izveidošanas to ir iespejams vēlāk, arī pēc iesniegšanas termiņa beigām rediģēt, pievienot spēles failu, ekrānšāviņus un mainīt lapas izskatu. Lūgums pievienot spēles versiju lapā pēc iespējas tuvāk 20. novembrim, jo tas var ietekmēt publikas un žūrijas balsojumu.

Žūrija tiks paziņota 20. novembrī 19:00, pēc iesniegšanas termiņa beigām, un uzvarētāji tiks paziņoti reizē ar Global Game Jam Online plakātu konkursa uzvarētāju 30. novembrī GameDev.lv YouTube kanālā - piesekojiet, lai nepalaistu garām! Balvās ir paredzēta naudas summa, kas tiks sadalīta šādi:

Publikas balsojums:

  • 3. vieta: 50 EUR

  • 2. vieta: 100 EUR

  • 1. vieta: 150 EUR

Žūrijas balsojums:

  • 3. vieta: 200 EUR

  • 2. vieta: 300 EUR

  • 1. vieta: 400 EUR

Džema “Mazais BRSD” publikas balsojumam nav nepieciešams ziedot, līdz ar to balsotāju skaits potenciāli būs lielāks, kā arī tam būs lielāka ietekme. Tāpēc džema dalībniekiem būs aktīvi jādalās ar savu spēli sociālajos tīklos, paziņu lokā un citur, lai iegūtu publikas balvas. Lai izceltu savu spēli, organizators iesaka dalīties ar kustīgiem GIF attēliem un video Twitter, Facebook un Discord ar mirkļbirkām: #mazais_brsd un #gamedevlv.

Lai pieteiktos džemam, dodieties uz itch.io lapu: https://itch.io/jam/mazais-brsd-2020. Jautājumus sūtiet uz info@gamedev.lv, vai arī uzdodiet tos Discord Jānim Skujam: jdzsk#2623

Patīkamu džemošanu!

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli