Ziņas

Uz 2022. gadu tiek ievēlēta jauna LSIA valde

Uz 2022. gadu tiek ievēlēta jauna LSIA valde

Linda Strazdiņa, 25.01.2022

24. janvārī notika atkārtota Latvijas spēļu izstrādātāju asociācijas (LSIA) biedru kopsapulce, kurā tika apstiprināts iepriekšējās valdes paveiktais un ievēlēta jauna. Pirms valdes vēlēšanām tika apstiprināts 2022. gada LSIA budžets, izskatīts paveiktais un nobalsots par izmaiņām statūtos, kuras paredz mainīt valdes sastāvu no septiņiem uz pieciem valdes locekļiem.

Jaunās valdes sastāvā darbu turpinās Laura Vilsone, kura atkārtoti tika ievēlēta arī valdes priekšsēdētāja amatā, Jāzeps Rutkis, kurš turpinās LSIA kasiera pienākumus un Elviss Strazdiņš. Savukārt pirmo reizi LSIA valdē darbosies Agate Ambulte un Sīmanis Mikoss.

2021. gada valdes paveiktais:

2021. gada valde atbalstīja un organizēja sekojošus pasākumus: “GameDev Meetup” no kuriem astoņi notika tiešsaistē un četri klātienē, “Global Game Jam Online” un “Global Game Jam Next”, “Latvijas Spēļu gada balva 2020” un konkurss “BRSD 10”.

Informatīvi tika atbalstīts “Game Wave Festival 2021”, organizēts “Goethe Institut Game Jam” un “Cyber Security” organizēta dalība “BGSI Bootcamp”, organizētas biļetes un dalība biedriem uz “Nordic Games Autumn”, “PGA & GIC Poznan” un “UniCon”, organizēta Latvijas dalība “CEEGA” un “EuroPlay”.

Aizvadītajā gadā LSIA uzņemti divi jauni biedri un divi biedri izstājušies. 

Tiek turpināts darbs pie Latvijas spēļu uzņēmumu statistikas datu apkopošanas un saglabāts LSIA Sabiedriskā labuma organizācijas statuss. Tā pat turpinās pārrunas par iestāšanos ESIF un uzsāktas sarunas ar Ekonomikas ministriju par jauna NACE koda ieviešanu spēļu izstrādātājiem un tiek apspriesta LSIA pievienošanās Eiropas Spēļu federācijai.

2021. gadā LSIA valde sastāvēja no sešiem valdes locekļiem un viena valdes priekšsēdētāja, šogad tā turpinās darbu četru valdes locekļu un viena valdes priekšēdētāja sastāvā un tā tiek ievēlēta reizi gadā. Uz 2022. gada valdi kandidēja deviņi kandidāti, no kuriem divi valdē tika ievēlēti atkārtoti. Valdes priekšsēdētāja amatam tika pieteikta viena kandidatūra, kura tika atkārtoti ievēlēta.

 

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli